Inteligentan. Inovativan. Održiv.

S ID.3 03VW modelom nova, dinamična i elektrizirajuća era električne mobilnosti Volkswagena je počela. Fenomenalne preformanse, zanimljiv dizajn i idealan pristup za svakodnevnu upotrebu je ono što je toliko privlačno kod novog električnog ID.3 VW modela. Radikalni, primamljivo elegantni dizajn uključuje pionirske tehnologije. Pionirske u smislu najbolje. Kombinuje sve prednosti modularnog električnog vozila u dužini od samo 4.26 metara, ali s dosta udobnog unutrašnjeg prostora s operativnim konceptom koji je
toliko jednostavan, da je intuitivan. A postavlja nova mjerila u kategoriji kompaktnih vozila.

Digitalne kontrole i displeji olakšavaju čitavo korištenje i upravljanje vozilom, s LED trakom koja vizuelno komunicira s putnicima.

Baterija je postavljena nisko u donjem dijelu, osiguravajući lagano i okretno rukovanje. Jer jednostavnost korištenja je vrlina.

A, ukoliko ste skeptični oko “baterije”, Enis Hadžović, direktor kompanije Berlina doo Bihać je izjavio: “Baterija je srce električnog vozila jer određuje elegantan užitak u vožnji, niske troškove, visok domet i izuzetnu brzinu punjenja. Iz tog razloga igra ključnu ulogu u osiguravanju stalnog zadovoljstva kupaca.”

Zbog toga što je bitno vaše zadovoljstvo i vaše mišljenje, eleganciju novog elektrizirajućeg dizajna, tipki na dodir, kao i glasovnih kontrola možete istražiti i sami se uvjeriti u nju, ukoliko posjetite ili naručite svoju testnu vožnju ovog vozila u prodajno-izložbenom salonu kompanije Berlina doo Bihać, na adresi Zagrebačka 57, ili pozivom na broj 037 388 222.

(Promo)