Piše: Biscani.net

Bihać će biti domaćin besplatnog, regionalnog događaja namijenjenog trudnicama koji će se održati 16.04.2024. godine u 18 sati, u hotelu “Emporium” u Bihaću. Ovaj edukativni događaj donosi dragocjene informacije i resurse koji će olakšati trudnoću i obradovati buduće roditelje.

Eminentni predavači iz različitih medicinskih i stručnih područja bit će prisutni kako bi dijelili svoje znanje i iskustvo s trudnicama. Tematske sesije obuhvatit će širok spektar tema, uključujući zdravu prehranu u trudnoći, fizičku aktivnost, pripremu za porođaj, dojenje i brigu o novorođenčetu.

Osim bogatog edukativnog programa, sudionici će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje će dodatno obogatiti njihovo iskustvo roditeljstva. Ove nagrade, koje su donirali lokalni i regionalni partneri, uključuju različite proizvode i usluge namijenjene trudnicama i novorođenčadi.

Organizatori ovog događaja izražavaju zahvalnost svim partnerima i sponzorima koji su omogućili ovaj događaj te pozivaju sve trudnice i buduće roditelje da se pridruže i iskoriste priliku za učenje, povezivanje i osvajanje vrijednih nagrada.

Očekuje se veliki odaziv na ovaj događaj, stoga se preporučuje registracija unaprijed kako bi se osiguralo mjesto. Za dodatne informacije i registraciju, posjetite Facebook stranicu događaja.