Cijeli dan razmišljam kako da ovo počnem. Prije četiri godine smo krenuli u ovu borbu, svi mi s jedne strane a tumor s druge. Ne trebam reći da je meni trebalo dugo da ga samo malo manje sanjam i vidim pred očima u maloj glavi mog djeteta. Ne trebam nijednoj majci spominjati onu konstantnu bol koju samo majka može da nosi u srcu.

Od neki dan i bol i strah i strepnju i sve se vratilo u jednoj sekundi kao da smo na početku. Kenan je pune tri i četvrtu godinu bio stabilan. Do zadnjeg magneta u maju. Dobili smo informaciju da se tumor malo povećao i da Kenan mora na operaciju ugradnje santova. Doktori će nakon toga razmatrati i mogućnost ponovne kemoterapije.

Termin operacije je zakazan za 28.06. znači za manje od 20 dana. Nakon te informacije dobili smo i predračun. 24.000 Eur. Nemamo taj novac. Pokusat ćemo i preko ZZO. Ono što smo uspjeli skupiti je premalo. Što je komplikovanija operacija to je iznos veći. Teško mi je što opet moramo ovako. Teško se uz bolest boriti i za sve ostalo. Trudimo se sve ove godine ostati pozitivni ali ovo nas je ponovo pokosilo. Ja vas molim kao majka ako možete da učestvujete.

Ne znam koliki će biti troškovi niti koliko ćemo ostati. Bolnički dio traje 8 dana i više. Znam da je ovog i previše i svaki dan po netu. Ali ja moram kao majka dati sve od sebe. Znam i da nikad neću odustati. Mislim da nema ništa jače od roditelja koji se bori za svoje dijete. Nadam se da razumijete i da će Keno i ovaj put iziči kao pobjednik.

Kenanov uplatni racun je 1610000000000011 partija 09350276622 Raiffeisen Banka (Suljić Kenan)

Posebna naznaka: Nikom na vratima i sa nekim papirima ne dajte pare. Čak ni sa slikama. Isključivo samo ovaj žiro račun.

/abc