Kada je vidio što se događa, znao je da mora uskočiti, piše viral4things

Na Valentinovo, motociklist Brandon Turnbow pokazao je koliko je ljubavi u njegovom srcu kada je zaustavio sve kako bi spasio mali pas koji je bio zlostavljan. Turnbow je vozio svoj motocikl autocestom 171 u Teksasu i planirao se sastati sa svojim tatom na dan vožnje biciklom jahanje.

Dok je Turnbow krstario autocestom, vidio je okrutnog čovjeka kako tuče malog Jacka Russella. Turnbow je bio šokiran i brzo je odlučio dati tipu komad njegov um. Ali prije nego što je uspio išta reći, čovjek je bacio psa na rubnik i odvezao se.

Mali pas je bio povrijeđen i uplašen, a Turnbow je znao nije ga mogao samo tako ostaviti.

Mali pas je bio povrijeđen i uplašen, a Turnbow je znao nije ga mogao samo tako ostaviti.

Turnbow je polako prišao psu koji je drhtao

Turnbow se bojao da će pas uletjeti u promet, ali srećom nije se pomaknuo.

“Riskiram i samo ga prekrižim tijelom da vidim hoće li ugristi ili će mi vjerovati,” – napisao je Turnbow na Facebooku. “On je tada samo položio svoje tijelo na mene drhteći tako da sam samo ustao s njim u rukama i posjeo ga na sjedalo bicikla. Razmišljao sam što sada?”

Turnbow je znao da mora brzo krenuti, ali nije želio još više preplašiti psa. Dakle, prije nego što se vratio na cestu, upalio je motocikl kako bi se štene naviklo na vibracije. Nakon što se psu učinilo da je udobno, Turnbow je stavio malog Jacka Russella u svoju torbu.

Kada je vidio velike oči psa kako ga gledaju, odmah se zaljubio.

“Gledao sam u mom pogledu straga i vidio sam kako je ovaj tip bacio psa u zrak i odvezao se. Krenuo sam za tipom samo da mu dam znak broj jedan”, rekao je Brandon na Facebooku. “I sada imam supilota — upoznajte gospodina DAVIDSONA.”

Turnbow je psa nazvao Mr. Davidson po svom Harley-Davidsonu motocikl, a štene je tog dana poveo sa sobom kući. Srećom, g. Davidson volio je voziti Turnbowov motocikl s njim!

“Pokušavam se osvrnuti koliko god mogu da vidim je li se pas pokušavao kretati uokolo ili ne i iznenađujuće da mu se doista svidjela vožnja…. Dakle, morali smo prijeći oko 45 milja da se vratimo do mene, a g. Davidson je bio u raju! Zapravo mislim da je ponekad bio malo ljut što sam mu blokirao vjetar!”

10-godišnji pas brzo se naviknuo na život u Turnbowovoj kući i zaljubio se u svog novog tatu.

Turnbow je jednako volio g. Davidsona kod psa ga je volio. Čak je napisao i slatku pjesmu o psiću.

Dvije godine nakon što je spašen, g. Davidson je još uvijek sretan koliko može biti s Turnbowom.

Njih dvoje vole sjediti uz vatru zajedno nakon dugog radnog dana!

Turnbow je srećom bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, i zbog toga , uspio je spasiti ovog malog psa koji nije imao nikoga drugog na svijetu. Tako nam je drago što su se ovo dvoje našli!

PODIJELITE ovo sa svojim prijateljima i obitelji.

Izvor: viral4things.com