Većina majki zna koliko su njihove kćeri posebne. No Tracy Anderwald ujedno zna da je njezina kćer i pravi heroj. Ipak joj je spasila život, a ima samo 5 godina.

Sve je započelo jednog jutra kada je majka odlučila opustiti se u bazenu. Prvo je i Allison bila s njom u bazenu, ali se ubrzo otišla igrati u dvorištu.

No tada se dogodilo nešto užasno. Tracy je dobila napadaj te je potonula ispod površine vode.

Na svu sreću, Allison je primijetila da njezina majka više ne pliva. Pogledala je prema bazenu i vidjela da je ispod vode i da se ne miče.

Allison je odmah otrčala prema bazenu, uskočila je i otplivala do svoje mame, a tada ju je izvukla na sigurno.Uspjela je izbaciti vodu iz njezinih pluća, ali je Tracy još uvijek imala napadaj.

Allison je odmah otrčala u kuću po odrasle osobe. Tracyn suprug je nazvao hitnu.

Kada se probudila u bolničkom krevetu Tracy nije znala što tamo radi ni kako je tamo došla. Tada joj je njezina sestra, Terda, objasnila:

„Allison te je sama izvukla, to je pravo čudo“.

Tracy je cijeli događaj pregledala na sigurnosnoj kameri – njezina joj je kćer spasila život.

Tada je u sobu uletjela i Allison koja ju je počela jako grliti.

Tracy ju je naučila kako plivati kada je Allison imala samo dvije i pol godine. Neki bi rekli da je to jako rano, no u ovom slučaju je to znanje jako dobro došlo.

Allison je postala pravi heroj, a ima samo 5 godina. To je zaista fantastično. Zahvaljujući njoj, njezina je majka sada na sigurnom.

Tracy i Allison su bile jako iznenađene napadajem. Oni su jako strašni, čak i kada se ne dogode u vodi. Mnogo puta se čak ne zna ni što ih je izazvalo.

Napadi se mogu dogoditi bilo kada, bez obzira na okolnosti te zbog toga svi trebamo slijediti Allisonin primjer i biti tu za one kojima je potrebna pomoć.(novizivot.net)