Voditeljka Jovana Jeremić žestoko je prokomentarisala razvod pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Naime, Dragana i Toni su stavili tačku na brak nakon 24 godine, a voditeljka Jovana Jeremić priznaje da je razočarana jer je pevačica sebi dozvolila da karijeru stavi u drugi plan zbog muža i da tri godine obmanjuje javnost.

Udade se žena zaboravi na svoju karijeru. Pa crna Dragana karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner. Pa ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to. Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se, rekla je Jovana Jeremić i nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

  • Ko je Toni? Te pare koje ima Toni zaradio je njegov ćale, ne on. Ona je od njega napravila to što je doživela.

“Dragana mora da smrša”

  • Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad da izigrava žrtvu. On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.

Mene je pogodilo što se Dragani ovo događa, njen razvod me više pogodio nego moj, završila je voditeljka u jutarnjem programu.

blic.rs