Kad vidim svoje slike iz prošlosti mislim da sam bila ružna. Nije mi se svidjelo kako sam izgledala pa sam to odlučila promijeniti, poručuje Ukrajinka…

Zaista me nije briga što drugi govore jer ovo je moje lice. Meni se mora sviđati, ne vama. Ovo je moj život i živjet ću ga kako ja želim. Stalno dobivam ružne komentare online, ali nitko mi nema hrabrosti reći nešto ružnu u javnosti, poručuje Ukrajinka Anastasia Pokreščuk, poznata i kao dama s najvećim obrazima na svijetu.

Potrošila je 186.000 eura na plastične operacije: ‘Na sebi sam promijenila apsolutno sve’

Na plastične operacije potrošila je na desetke tisuća eura, operirala je obraze, vilicu, grudi, stražnjicu, stalno odlazi na botoks…

– Kad vidim svoje slike iz prošlosti mislim da sam bila ružna. Nije mi se svidjelo kako sam izgledala pa sam to odlučila promijeniti. Izgledala sam poput hrčka – veli ova 36-godišnja Ukrajinka, piše Lad Bible.

Kaže kako je stalno zaustavljaju u javnosti, traže je fotku, autogram…

Anastasia prije operacija

– To mi je jako lijepo. Privatno se ne družim s ljudima koji osuđuju. I stvarno me nije briga što drugi govore. Moja majka mi, naravno, govori da sam bila lijepa i prije. Sad mi tepa da sam egzotična. Ona je moja najbolja prijateljica i podrška u svemu – dodaje Anastasia, koja je objavila i svoje fotografije prije podvrgavanja plastičnim operacijama.

– Bila si tako lijepa. Ne znam zašto si ovo napravila od sebe – piše joj dio pratitelja.

– Žena ima pravo raditi što želi. Vjerojatno su ljubomorni. Samo nastavi po svome, Anastasia – brane je drugi.

(24sata.hr)