Zaljubila sam se poslije sat vremena, rekla je.

Vilou Sias (Willow Sias, 23), model i glumica iz SAD, tragala je za pravom ljubavlju, pa je svoju sreću okušala i na aplikaciji za upoznavanje. U decembru prošle godine sreća joj se osmjehnula i upoznala je Davida Simoninija (63).

Ovaj par aktivan je na društvenim mrežama, stoga su pod budnim okom javnosti i ljudi koji prate, komentarišu i procenjuju svaki njihov korak, prenosi The Sun.

Odmah privukao pažnju

Oni nailaze na mnoštvo osuda i kritika, a pojedinci tvrde da se Vilou “zaljubila u njegov keš”.

Ipak, ona tvrdi da je on pravi gospodin i da je to znala čim ga je ugledala na aplikaciji.

David je inače poduzetnik i pažnju mlade Vilou je privukao odmah.

– Zaljubila sam se poslije sat vremena. On je bio prvi čovjek koga sam vidjela na aplikaciji i sa kojim sam izašla na večeru. Mi smo identični, stalno se smijemo i dobro provodimo – rekla je ona i dodala da imaju istu energiju.

Očaran je

David je, priznaje, očaran svojom djevojkom i ne postoji stvar za koju će je odbiti.

Inače, Vilou je ovo prvi put da se zabavlja sa toliko starijim muškarcem, a njegova najmlađa devojka je imala 37 godina.

Par planira da u budućnosti zasnuje i porodicu i priznaju da su razgovarali i o potomstvu. Vilou kaže da ima potpunu podršku svojih prijatelja i porodice, jer je on čini sretnom.

– Nedavno mi je kupio auto, baš voli da me obraduje i razmazi – kaže ona.

Ipak, ne gledaju svi blagonaklono na ovu vezu, pa je mnogi osuđuju da je “sponzoruša” i da je “zaljubljena u njegov novac”. Njih takvi komentari ne pogađaju i trude se da ih ignorišu.

(avaz.ba)