Bivši zadrugar Dejan Dragojević, iznenadio je javnost kada je promenio veru i primio islam.

S obzirom da je veoma aktivan na svom Jutjub kanalu, na istom je pričao o Ramazanu i tome šta planira u budućnosti.

– Uskoro nam dolazi Ramazan, najlepši i najbolji mesec. Da vidite kakav je uopšte Ramazan u Srbiji u smislu gde nije toliko zastupljeno, da nema ni džamija, niti imaš toliko vernika, pokazaću vam kako okruženje reaguje na to – počeo je Dragojević.

– Biće dugih 30, 29 dana posta, svake godine sam postio, postiću i ove, samo mi je žao što ove godine neću moći da idem u Saudijsku Arabiju, a jako bih voleo da idem, ali eto, ako bog da iduće godine idem. Mislio sam da sagradim mini džamiju u dvorištu, da napravim sebi tu da imam gde da se molim, da klanjam, ali otom-potom. To mi je malo pre prošlo kroz glavu dok se pripremam za Ramazan – objasnio je.

– Pokazaću vam kad budem čistio sobu, kad budem sve namestio, treba da kupim Kuran, obećao sam nekim osobama, njih je sramota i ne znaju gde to da uzmu, pa ću ja, jer oni još nisu toliko u tome. Biće prikupljanje para za jednog momka, da mu se pošalje, ima i jedna devojka koja jako teško živi, samohrana majka, treba i njoj da se pomogne, tako da to će biti dani kada ću vam se javiti ako hoćete da učestvujete u dobrim delima. Dogovaraćemo se na grupi, ako hoćete, šta da pravimo za iftar, koga da zovem u goste za vreme iftara – kazao je Dejan prilikom obraćanja na Jutjub kanalu.

(ekskluziva.ba)