Zamolila je prijatelje da podijele njezinu priču kako nijedno dijete ne bi doživjelo ono što je doživjela njezina kćerkica.

Carrie Golledge iz Tivertona u Velikoj Britaniji objavila je dirljivu fotografiju svoje kćerkice (6) koja je žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

Sophie je zbog posljedica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Facebooku pokazuje djevojčicu koja leži na bolničkom krevetu.

Carrie je u statusu napisala kako je njezina kćerka prestala jesti, stalno plače i ne može spavati. Tijekom noći je 20 puta povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem.

“Ovo je moje dijete, koje je “najbolji prijatelj” toliko dugo zlostavljao da je mislila da je to normalno”, napisala je između ostalog majka.

Kaže i kako drugi roditelji ismijavaju njezinu kćerku na društvenim mrežama, a tvrdi da su joj u školi, kada je ukazala na problem zlostavljanja, rekli da se ovdje radi samo o tome da se ‘šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci’, i da bi nju trebalo biti sramota.

Carrie je odlučila da svoju kćerku ispiše iz te škole i upiše u drugu, jer je nisu zaštitili oni kojima je to bila dužnost.

Prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu proširiti priču, kako više nijedno dijete ne bi doživjelo ono što je preživjela njezina Sophie. Vršnjačko nasilje se stalno događa i previše ga je, zbog toga ga treba zaustaviti, rekla je između ostalog majka zlostavljane djevojčice.

Njezina objava prikupila je više od 154.000 reakcija i podijeljena je više od 230 tisuća puta.

Izvor: novizivot.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.