Mnogima pravi zazubice.

Pripadnici estrade i generalno oni sa dubljim džepom, već nekoliko godina unazad zimske mjesece u Srbiji mijenjaju za tople i egzotične krajeve.

Najčešći izbor destinacije do skoro je bio Tajland, a onda se trend proširao na arapske Emirate, Maldive, pa i Dominikansku Republiku u kojoj trenutno boravi Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom.Ljuba već nekoliko dana na svoj Instagram profil kači fotografije ovog nestvarno lijepog mjesta, zbog čega mnogima pravi zazubice.

– Provodimo se super, zaista uživamo s obzirom da ne putujemo tako često zbog mog posla koji radim uglavnom vikendom, teško možemo da se organizujemo.

I ovo sad smo jedva uspeli- rekao je Perućica.

Pošto većinu vremena bračni par provodi na plaži u kupaćim kostimima, otkrili su i koga više “šmekaju“ da li Katarinu ili Ljubu koji je doveo liniju u red.

– Više nju rekao bih– odgovorio je pjevač, na šta se njegova supruga nadovezala- Ne bih baš rekla, nisi ni ti za bacanje– našalila se ona u uključenju u Grand magazin.

Iako mnogi na odmoru žele da skrenu misli od problema, svakodnevice i posla, Ljuba čak i na ovom rajskom mestu ne izbegava priču o svom zanatu.

– Moj posao je muzika a od muzike nikad ne bežim. Ovde ću čak i snimiti spot za novu pemsu tako da ću raditi i ovde po malo – otkrio je Ljuba.

(aloonline.ba)