Zaista je nevjerovatno šta se desi sa ženskom intuicijom onog trenutka kada postanu majke. Od tog trenutka njihov život nije jedini bitan život. Sigurnost djeteta je na prvom mjestu – bez obzira na sve.

Ova priča je idealan primjer majčinske ljubavi – iako je jako tužna. Zahvaljujući Shelby Ann Carter, ovoj mladoj majci, njena beba je uspjela da preživi jako težak požar. Nažalost, njena majka nije uspjela da preživi.

Shelby Ann Carter (21) je gradila idealan porodični život. Zajedno sa svojim momkom je živjela kod svoje majke u Wyomingu. Početkom januara par je dočekao svoju kćerku na svijet.

Nažalost, nijhovi planovi za budućnost su se naglo promjenili.

30. januara se nešto zaista strašno dogodilo.Shelby je bila kod kuće sa svojom kćerkom kada im se kuća iznenada zapalila. Brzo se proširila, i nakon samo par sekundi kuća je bila puna smrtonosnog dima.

Vatrogasci su brzo reagovali i stigli do kuće. Kada su savladali vatru na drugom spratu kuće su pronašli nešto užasno. Shelby Ann je preminula od dima.Ali pored svega lošega su pronašli nešto nevjerovatno – nešto što pokazuje da su roditelji zaista spremni učiniti sve za svoje dijete.

Ona je uspjela ubaciti svoju bebu u sjedalicu za auto i izbaciti je kroz prozor sa drugog sprata. Žrtvovala je svoj život u zamjeni za život svoje kćerke.

Kadda su vatrogasci pronašli bebu, odveli su je u bolnicu u strahu da su joj pluća oštećena radi dima. Zahvaljujući brzoj reakciji njene majke beba je bila bez povreda.Nakon ove katastrofe, njihove komšije su proširile priču o tome šta se dogodilo na internetu i nakon par sedmica su uspjeli prikupiti $40000 kako bi renovirali njihovu kuću.

Djela Shelby Ann su pokazala koliko su majke zaista spremne da rizikuju za svoju djecu.

(virealno.com)