Piše: Biscani.net

Prof. dr. Mirela Kljajić-Dervić i doc. dr. Elvira Ćatić-Kajtazović s Ekonomskog fakulteta u Bihaću sudjelovale su na VIII Internacionalnoj naučnoj konferenciji “Ekonomija integracija” – ICEI 2023, koja se održala 7. i 8. decembra 2023. godine u Hotelu Mellain u Tuzli.

Centralna tema konferencije bila je “Održiva ekonomija i turizam na putu ka pridruživanju Evropskoj Uniji”. Ova prestižna konferencija okupila je stručnjake, istraživače i akademsku zajednicu kako bi raspravljali o ključnim pitanjima održive ekonomije i turizma s naglaskom na perspektivama pridruživanja Evropskoj Uniji.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Bihaću ponosno čestita organizatorima i svim sudionicima na uspješnoj realizaciji VIII Internacionalne naučne konferencije ICEI2023. Ova aktivna participacija profesora Kljajić-Dervić i docentice Ćatić-Kajtazović dodatno doprinosi razmjeni znanja i iskustava te promovira akademsku izvrsnost u području ekonomije i integracija. Fotografije s događaja preuzete su iz arhive Ekonomskog fakulteta u Tuzli.

(Biscani.net)