Jutjuber Baka Prase iznenađujuće je otkrio javnosti da se našao u ogromnim dugovima zbog problema s kockom, pri čemu je samo u proteklom periodu izgubio impresivnih 240.000 eura.

U naporu da se izbori s financijskom situacijom, Baka je poduzeo korak koji je mnoge iznenadio – odlučio je prodati svoje luksuzne automobile po znatno sniženim cijenama. Na svom Instagram profilu podijelio je oglase za prodaju vozila kao što su “Mercedes Benz AMG”, “Lamborghini” te kabriolet “Mercedes” koji je nedavno poklonio svojoj djevojci Anji Bla.

“Snižene cijene. Hitno”, napisao je Bogdan Ilić uz emotikon koji sugerira hitnost.

Baka je šokirao svoje pratitelje otvorenim priznanjem na Instagramu da se osjeća zaglavljeno u dugovima zbog kocke, od koje je u proteklim mjesecima navodno zarađivao velike sume novca.

“Napucao sam puno love i puno se zadužio. Nemam pojma kako da izvučem lovu i ne mogu se izvući dok sve ne riješim. Napravio sam puno sranja, ispao sam totalni idiot… Kocka me pokopala”, napisao je jutjuber.

Njegov blizak prijatelj, Stefan Delić, potvrdio je u jednom podcastu na TikToku kako je Baka zapao u financijske probleme zbog kockanja.

“Istina je. Brate, pakao. Baš se prepuštao tome. Vidjeli ste i sami kako je izgubio 160.000 eura, a mnogi su mislili da je to šala, marketinški trik… Ali ljudi, vidite i sami što sve kupuje. Kad te novac ponese, moraš ostati priseban. Što više imaš, to više želiš, vuče te… I onda sve više, i više i više i onda j*** ga, šta ćeš…”, izjavio je Delić u podcastu.

Kurir.rs/Blic