Producent Filip Živojinović je, kako Aleksandra Prijović ističe, najviše zaslužan za njenu karijeru, kao i više nego uspešne koncerte koje je održala širom regiona. Muž Aleksandre Prijović se na svim koncertima brinuo da sve protekne besprekorno.

Tako je bilo i u Novom Sadu, gde je pevačica imala tri i više nego uspšena koncerta u prepunoj dvorani Spens. Prija je u nedelju imala svoj poslednji nastup na Spensu, a baš tada, navodno je preživela dramu koju nikada neće moći da zaboravi.

Kako piše Informer, po završetku koncerta, u trenutku dok su se kretali prema automobilu, Filipu Živojinoviću je pozlilo, te se naočigled pevačice srušio na zemlju kao sveća, posle čega su ga navodno odvezli u Urgentni.

Kako navodno priča izvor sa lica mesta, Aleksandra i Filip su u tom trenutku bili okruženi obezbeđenjem, koje je nju odvelo u garderobu, a pevačicinog supruga u Urgentni.

Muž Aleksandre Prijović zvaršio u Urgentnom
– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo – kazao je izvor iz hale “Spens”.

Svi oni koji su bili na Aleksandrinom koncertu, ali i na bilo kojem drugom koncertu u pomenutoj dvorani tvrde da je u njoj klimatizacija veoma loša, te da Filip nije jedini kome je pozlilo.

Ni Filip ni Aleksandra nisu želeli da govore na ovu temu.

AUTOR: SVET