Imate višak kilograma… Želite smršati, a ne ide vam… Isprobali ste razne dijete ali problem je još uvijek prisutan… Trčali biste ili vozili biciklo ali vam vremenske prilike to ne dozvoljavaju, niti ste ljubitelj treninga na otvorenom… Fitness centar je ono što vam treba.

Ne znate gdje da trenirate?

Usljed povećanja svijesti o važnosti održavanja fizičke aktivnosti, tijelesnog izgleda i zdravlja općenito, sve veći broj građana odlazi u neki od fitness centara koji egzistiraju na području Bihaća. Jedan od najkvalitetniji centara takve vrste zasigurno je fitness centar Gym u Jablanskoj ulici koji već 13 godina nudi najkvalitetnije mogućnosti treniranja uz najsavremenije sprave i trenere sa višedecenijskim iskustvom.

Treba vam profesionalni trener?

Ismet Hodžić i Husein Havić spadaju među pionire bihaćkog bodybuildinga. Iza njih su godine aktivnog treniranja i osvajanja medalja sa raznih takmičenja.

“Savremeni život je isuviše stresan i ako nemate alternativu to može ugroziti vaš zdravlje. Oni koji imaju problema s tim, ovo je pravo mjesto za njih gdje mogu da izbace taj stres i negativnu energiju i tako sačuvaju svoje zdravlje. Osim toga, svi koji vode računa o svom izgledu, djevojke koje žele da izgledaju atraktivno, pa i starije osobe kojima nedostaje fizičke aktivnosti od nas mogu dobiti stručnu pomoć i savijete svakim danom u bilo koje vrijeme.” kaže Ismet Hodžić, profesionalni fitness trener i vlasnik fitness centra Gym.

Hodžić i Havić su nam i praktično demnostrirali neke od tehnika vježbanja, održavanja zdravlja i dobrog fizičkog izgleda. Nije kažu uopće teško, koliko se čini onima koji su možda nekad probali pa odustali. Samo treba biti uporan i redovan i rezultati će zasigurno doći.