Postoji stara izreka: “pleši kao da te nitko ne gleda”, ali u ovom digitalnom dobu gdje se često snimaju videozapisi i društveni mediji su sveprisutni, mogućnost je visoka da iznimno dobar plesni nastup privuče milijune gledatelja.

Slično tome se dogodilo s fotografom na vjenčanjima koji je snimao plesni nastup gostiju tijekom svadbenog slavlja, no sada je njegov vlastiti video postao viralan na društvenim medijima.

Viralni video prikazuje fotografa na vjenčanjima kako energično pridružuje se plesnom podiju zajedno s gostima dok ih snima. Balansirajući fotoaparat u jednoj ruci dok istovremeno prikazuje svoje plesne korake drugom rukom, graciozno je plesao uz ritmove punjabske glazbe zajedno s prisutnima na vjenčanju. Impresivan u svojoj sposobnosti da zadrži kontrolu nad uređajem tijekom svog dinamičnog plesa, besprijekorno se usklađivao s atmosferom događaja, osvajajući simpatije gledatelja društvenih medija.

Kameraman i gost bili su viđeni kako plešu uz ritam pjesme “Laung Mare Lashkare”, koju izvodi Abeer Arora. Stihovi pjesme idu: “Adiyaan dhoh ke paiyan jhanjhra. Laung mare lashkare Kangana Tera Ni Sanu kare Ishare.”