Hair Studio Ellite Bihać je još jedan bihaćki obrt koji se potrudio kako bi dao svoj doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Aleksandra Beronje.

Prošlu nedjelju (06.03.2016.) Hair studio Ellite Bihać radio je cijeli dan za Aleksandra. Radili su sve frizerske usluge, a klijenti i klijentice su sami određivali cijenu koju trebaju platiti za obavljenu uslugu. Na taj način uposlenici Frizersnog salona Elite sakupili su iznos od 347 KM, koji su predali porodici Beronja.

Porodica Beronja još nije prikupila sav potreban iznos za liječenje, a jedan dan prometa uz pomoć naših klijenata je najmanje što možemo učiniti. Nadam se da će i ostali slijediti naš i vaš primjer, kazala je vlasnica Hair studija Ellite Bihać Sandra Demirović-Alagić za ABC.ba.

Svakim danom sve više građana organizuje razne akcije gdje na razne načine pokušavaju pomoći Aleksandru da skupi novac nužan za ozdravljenje. Ovo je jedan od svijetlih primjera kako bi se i ostali obrtnici mogli uključiti i pomoći.

/abc