Piše: Biscani.net

Nakon uspješne organizacije Drugog školskog iftara, članovi Vijeća učenika JU Gimnazije “Bihać” su primili zaslužene pohvale i čestitke za svoj trud i predanost. Ovaj iftar održan je u utorak, 26. 3. 2024. godine, okupio je 230 osoba zahvaljujući naporima članova Vijeća učenika i podršci mnogobrojnih donatora.

Pod vodstvom predsjednice Dalile Majetić, članovi Vijeća su demonstrirali izvanrednu organizacijsku sposobnost, pokazujući svoju predanost i vještine u vođenju tima. Njihov trud je oduševio prisutne, a njihova predanost je bila jasan pokazatelj snage timskog rada.

Direktorica Semira Muminović, prof., nije štedjela riječi hvale za članove Vijeća učenika, ističući njihov doprinos promociji škole, održavanju tradicije te njihovu kontinuiranu borbu za unapređenje zajednice. Gimnazija “Bihać” je ponovno potvrdila svoju lidersku poziciju ne samo u akademskim takmičenjima, već i u volonterskim i altruističkim aktivnostima.

Ovom prilikom, članovi kolektiva škole se pridružuju čestitkama, naglašavajući ponos i podršku prema angažmanu Vijeća učenika. Škola će i dalje podržavati njihove projekte, uvjerena u njihovu sposobnost da čine svijet boljim mjestom.