Goran Piralić, poznat kao Gogo iz Bihaća, uspješno je završio svoju borbu za nacionalni golmanski certifikat. Nakon najave da kreće u utrku za licencom, Gogo je marljivo radio na pripremama i predavanjima, a nedavno je i uspješno položio ispit, čime je formalno dobio svoj zasluženi certifikat.

Licenca pored što predstavlja rezultate trenera, ona je rezultat nevjerojatne podrške, povjerenja i vjere koje je dobio od svoje podrške iz grada Bihaća, posebno Golmanske škole nogometa GOGI 1937. Trener ističe da bez te podrške ova prekretnica u njegovom životu ne bi bila moguća. U svojoj iskrenoj zahvalnosti, trener prvo upućuje riječi zahvale svojoj porodici koja ga je uvijek podržavala, poticala i vjerovala u njegove snove.

Gogo nije samo omiljen među sugrađanima već i među mladim sportašima s kojima trenira i predaje vještine golmanske pozicije u akademiji nogometa “Jedinstvo”. Ova akademija javno ga je podržala u njegovoj trenerskoj obuci i naporima da stekne certifikat.

Uz to, Goran Piralić je i vlasnik golmanske škole “Gogi 1937.”, gdje se posvećuje treniranju i obučavanju mladih naraštaja, prenoseći im svoju strast prema golmanskoj poziciji.

Čestitamo Goranu Piraliću na postignutom uspjehu i želimo mu daljnji uspjeh u trenerskom svijetu.