Grad Bihać donirao vozilo Domu zdravlja Bihać

biscani.net

Kontinuirana podrška Grada Bihaća tehničkom opremanju Doma zdravlja Bihać nastavila se i ove godine, a posljednja u niz donacija bihaćkom Domu zdravlja stigla je u vidu doniranja terenskog vozila Dacia Dustera. Ključeve novog vozila nabavljenog od strane Grada Bihaća i namjenskih sredstava civilne zaštite, direktorici Doma zdravlja Bihać Azri Hasić – Ćehić danas je uručio bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić.

„Ovo nije prva, ali niti zadnja donacija našem Domu zdravlja od strane Grada Bihaća jer je ovo zdravstvena ustanova koja brine o zdravlju građana Bihaća i dio je tima koji je uvijek spreman u slučaju vanrednih ili elementarnih nepogoda reagovati i pružiti pomoć građanima. Zbog toga i izdvajamo sredstva za tehničko jačanje, u ovom slučaju voznog parka Doma zdravlja Bihać „- istakao je gradonačelnik Fazlić.

Zahvalivši se gradonačelniku Fazliću na još jednoj vrijednoj donaciji, direktorica Hasić-Ćehić, kazala je da Grad Bihać podržava rad Doma zdravlja iako mu nije to zakonska obaveza, ali je, dodaje, moralna i ljudska obaveza podrška zdravstvenoj ustanovi koja je i u najtežim trenutcima bila na usluzi građanima Bihaća.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...