Gradonačelnik Fazlić obišao izlagače „Mini bazara“ na Gelenderima

Biscani.net

S ciljem podrške bihaćkom obrtnicima i zanatlijama, Gradska uprava Bihaća i Obrtnička komora USK-a organizirali su mini bazar sa domaćim rukotvorinama i proizvodima na popularnim Gelenderima.

Mini bazar Bišćanima i gostima biti će dostupan do petka 28. jula, a ovakav vid podrške obrtnicima i zanatlijama dio je promocije grada Bihaća kroz 45. Internacionalnu Una regatu i prateće sadržaje koji će se održati naredna tri dana.

Obrtnike i znatlije koji izlažu svoje proizvode na bazaru danas je posjetio i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, koji je zajedno sa Enesom Arapovićem, predsjednikom Obrtničke komore istakao da organiziranjem sajmova i bazara, Gradska uprava Bihaća omogućuje malim obrtnicima i zanatlijama mogućnost promovisanja i prodaje svojih proizvoda.

„Gradu Bihaću nedostaje ovakvih i sličnih događaja na kojima ovi vrijedni ljudi mogu promovisati svoje proizvode. Stoga smo se odlučili za ovaj mini bazar, a uskoro će i sajam EKOBIS koji će također dati veliku pažnju obrtnicima i zanatlijama i to je dobar put kako ojačati ovaj segment privatnog poduzetništva u našem gradu „ – istakao je gradonačelnik Fazlić.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...