Zdravlje Harisa Džinovića bilo je narušeno.

Iako je ušao u osmu deceniju života, zdravlje Harisa Džinovića je uvek bilo dobro. Ranije je poznati pevač izjavio da ima njuh da čak i ako ga ništa ne boli, on primeti da se sa njegovim organizmom nešto čudno dešava i onda iskoristi priliku da poseti lekara. Izgleda da ga je taj predosećaj svih ovih godina spašavao, a posebno mu je pomogao kada je svojevremeno morao da se operiše.

Zdravlje Harisa Džinovića iznenada se pogoršalo.

Po savetu lekara, Haris Džinović je tada hitno operisan u jednoj privatnoj beogradskoj klinici nakon što su lekari ustanovili da ima artrozu i ugrađena su mu oba veštačka kuka. Mesecima je trpeo jake bolove u kukovima i leđima, a kad je otišao na kontrolu, shvatio je da je stvar mnogo ozbiljnija. Samo je njegova porodica za to znala, a supruga Melina je bila uz njega u tim teškim trenucima.

“Ona se bukvalno nije razdvajala od muža, pratila ga je na kontrole, pomagala mu da otkaže neke svirke, spremala hranu…” – rekao je naš izvor.

Poznati pevač je svojevremeno ispričao i detalje kada mu je saopšteno da mora operaciju žučne kese. Sasvim slučajno kada je otišao na rutinsku kontrolu je saznao i bio je iznenađen jer nije osećao nikakve simptome.

“Sada je sve u redu. Uspeo sam u pokušaju da predvidim i rešim na vreme svaki eventualni problem sa zdravljem. Po savetu lekara, otišao sam na redovnu kontrolu i na osnovu još tri stučna mišljenja koja su se uskaladila odlučio sam se na ovaj korak. Zaključak je bio da bi bilo dobro da se uradi hirurški zahvat, odnosno najelegantnija operacija koja postoji, ako bilo koja operacija može biti elegantna. Nije to bilo ni alarmantno ni urgentno, jednostavo je bilo preventivno. To je kao kada imate tačkicu na zubu pa odete kod zubara da vam se ne bi desio karijes” – pričao je tada Haris, preneo je Story.

AUTOR: SVET