Harun Sadiković je večeras mnoge rasplakao svojom emotivnom porukom povodom smrti prijatelja Harisa Rakovića, koji izgubio život u nedjelju navečer u Bihaću.

Haris Raković je također bio veliki sportista koji je baš ovog mjeseca branio državne boje na svjetskom prvenstvu u Powerliftingu u Mađarskoj u Egeru, saznaje Biscani.net.

POVEZANA VIJEST:
U banci u Bihaću pronađeno tijelo mrtvog muškarca

Raković je branio boje naše zemlje u kategoriji do 110kg juniora, nastupao je već u Hrvatskoj gdje je osvojio prvo mjesto te u Sloveniji u WRPH organizaciji gdje je bio nažalost diskvalifikovan, ali je ostvario ipak dobar rezultat i bio jedan od najboljih juniora na tom prvenstvu.

Emotivnu poruku našeg Haruna Sadikovića, prenosimo u cijelosti:

“SAMPIONE pozdravljam te po zadnji put. Ti si bio dio mene, prijatelj, brat i sve. SAMPIONE falice mi svaki tvoj smijeh, savjet, ohrabrivanje i sve. SAMPIONE sad sam se uvjerio da Bog uzima samo najbolje, jer dok je tebe bilo ja se nisam nikog bojao, a sada nema razloga ni da se tamo iko boji icega. SAMPIONE ostao sam ti duzan jednu medalju, a ja ne volim biti duzan nikome i to cu tebi pokloniti kad dodje. SAMPIONE moj vjerujem da si otisao na bolje mjesto i da cuvas mjesto za.mene pored sebe jednog.dana kad mi otkuca vrijeme. SAMPIONE ti si najveci borac i sampion kojeg znam. BRATE moj neka ti je lijep Dzennet i vjecni Rahmet!”

Otvorena je i tema na FORUMU:
– Smrtno stradao u Unicredit banci kod MUP-a