Na kraju je uhićen dan kasnije i odveden u zatvor, ali to još uvijek nije sjajan izgled za policiju na mjestu događaja, zar ne?

Čovjek koji je upravo proglašen krivim i osuđen na dugotrajnu robiju uspio je jednostavno izaći iz sudnice i osloboditi se dok se još jedna presuda razmatrala. Nevjerojatno, pogledajte kako ležerno izlazi iz sudnice na slobodu.

Čovjek o kojem je riječ zove se Joey Watts, a po svemu sudeći njegove kaznene prijave sugeriraju da nije baš fin čovjek. Bio je na sudu u Arkansasu suočen s optužbama za teški napad i posjedovanje vatrenog oružja, ali dok je porota bila izvan suda i raspravljala, Watts je samo izašao ravno iz zgrade suda okruga Grant u Sheridanu.

Spektakl

Watts je već bio proglašen krivim za optužbe za napad s kojima se suočio u vrijeme bijega, a porota ga je također proglasila krivim za optužbe za vatreno oružje nakon toga.

Međutim, kao što možete vidjeti na videu, čini se da ga nitko nije toliko pazio, jer je samo odšetao iz zgrade suda. Na kraju je uhićen dan kasnije i odveden u zatvor, ali to još uvijek nije sjajan izgled za policiju na mjestu događaja, zar ne?

Zamjenik tužitelja Norman Frisby, koji je bio zadužen za suđenje u slučaju, rekao je da je Watts jednostavno ustao od svog odvjetnika i otišao. Frisby je također objasnio da je Watts optužen da je 29. studenoga 2018. prijetio ženi sačmaricom u svom domu.

Ovo je nevjerojatno

Ovaj incident dogodio se godinu dana kasnije u listopadu 2019. Na snimci kamere možete vidjeti Wattsa kako sjedi u sudnici, prije nego što ustane i ode.

Krenuo je ravno prema stepenicama, sišao niz hodnik i izašao iz zgrade kroz vrata. Frisby je nastavio tvrditi da mu je Wattsov odvjetnik rekao da ne odlazi, ali on je svejedno to učinio.

U objašnjenju kako je to dopušteno da se dogodi, zamjenik šefa ureda šerifa okruga Grant Pete Roberts rekao je za NBC News: “Bio je pušten na slobodu i nije bio osuđivan pa mu je to omogućilo da se kreće.”

Frisby je dodao da u blizini nije bilo drugog izvršitelja koji bi ga spriječio da ode.

Smijeh!

U to je vrijeme okrug Grant imao samo jednog sudskog izvršitelja i zapošljavao je još jednog. Sljedeći dan je uhićen, a još trojica su uhićena jer su mu pomogli u bijegu iz zgrade suda. Na kraju je porota vratila svoju presudu i Watts je osuđen na 36 godina zatvora, od čega 10 godina za napad i 26 godina za posjedovanje vatrenog oružja.

Nadamo se da će mu biti teže ustati i izaći ravno iz zatvora dok nitko ne obraća pozornost.(klik.hr)