S ponosom javljamo da je otvoren IDK HUB Coworking u poslovnoj zoni Kombiteks u Bihaću. Ovaj impresivni coworking prostor prostire se na preko 800 kvadratnih metara i predstavlja savršeno mjesto za digitalne nomade, poslovne profesionalce i kreativce koji traže inspirativno okruženje za rad i povezivanje.

IDK HUB nudi raznovrsne opcije za rad i smještaj kako bi zadovoljio različite potrebe svojih korisnika. Bez obzira jeste li u potrazi za otvorenim radnim prostorom, privatnim uredom, planirate događaj ili sastanak, IDK HUB ima sve što vam je potrebno.

Otvoren radni prostor u IDK HUB-u nudi fleksibilne opcije rada i opremljen je modernom tehnologijom kako bi podržao vašu produktivnost. Za one koji cijene privatnost i koncentraciju, dostupni su privatni uredi prilagođeni vašim potrebama, s površinom koja varira od 10 do 100 kvadratnih metara.

IDK HUB također nudi vrhunske usluge za organizaciju događanja, konferencija i sastanaka. Prostor je opremljen audiovizualnom opremom, a tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za organizaciju događanja, cateringa i drugih logističkih detalja.

Osim prostora za rad, IDK HUB nudi i priliku za povezivanje i druženje s profesionalcima iz različitih industrija. Različite aktivnosti i događanja, kao i timske radionice, stvaraju dinamičnu i inspirativnu radnu atmosferu.

Lokacija IDK HUB-a u poslovnoj zoni Kombiteks pruža jednostavan pristup gradu i mnogim sadržajima u blizini. Ovo je savršeno mjesto za digitalne nomade i poslovne putnike koji žele spojiti rad i istraživanje.

Iz IDK HUB-a, izjavljuju: “Otvorili smo IDK HUB kako bismo stvorili prostor gdje profesionalci mogu raditi, povezivati se i rasti. Naša misija je podržati produktivnost i kreativnost naših korisnika, a uz raznolike opcije i usluge koje nudimo, uvjereni smo da ćemo postati epicentar poslovnog života u Bihaću.”

Sada, više nego ikad, digitalni nomadi, poduzetnici i kreativci mogu ostvariti svoje ciljeve u dinamičnom okruženju koje nudi IDK HUB. Radimo na tome da postanemo epicentar inovacije i produktivnosti u Bihaću i šire.

Za više informacija i rezervacije, posjetite našu web stranicu na www. idk-hub.com ili nas kontaktirajte putem emaila info@idk-hub.com.