Foto: Ebaumsworld

Fotkanje za Instagram nije uvijek lako. Često sami sebe moramo fotkati, pa neki roditelji odabiru djecu kao svoje fotografe. Ovu mamu nije bilo briga što svi bulje u nju, samo joj je bilo bitno da dobro ispadne na fotografiji, piše Lajk.hr/Index.hr20 zanimljivih životinjskih slika koje će vam nabaciti osmijeh na lice
Foto: Bored Panda

Postoji li nešto smješnije od životinja koje se ponašaju kao da znaju da ih netko slika? Pogledajte npr. tuljana 7. slici! Taj izraz lica govori više od tisuću riječi.

“Ova mama patka svake godine dovede svoju djecu do ulaznih vrata naše kuće.”“Sigurnost je na prvom mjestu.”“Što to radiš? OK, i ja ću.”“Ovaj mališan i ja već 4 tjedna zajedno doručkujemo na ovoj klupi. Svaki put me dočeka i gleda kad ću mu baciti nešto.”Kamera ga je uhvatila u savršenom trenutku!Medvjeđi party na drvetuPogledajte mu lice!“Netko mi je ostavio poruku na autu…”“Ptičicaaaaaaaa!”Ovaj kolibrić je sebi napravio gnijezdo s krovom od lista.Kuoke imaju gotovo uvijek presretna lica!Belj!Na obiteljskoj fotografiji je bio i kućni ljubimac…Norveška policija“Ovaj golub je hodao okolo kao da je telefonirao s ljutom suprugom.”“Vidi me! To sam ja!”“OK, ovo je čudna ptica…”Ovaj godišnji odmor nikad neće zaboraviti.“Stoji li mi ova frizura?”Najeo se kokica.(lajk.hr/index.hr)