Massimo Segre, italijanski 64-godišnji milioner u svojoj vili u Torinu organizirao je proslavu zaruka, koja je za sve, a naročito za njegovu partnericu Christinu Seymandi (47), bila šokantna.

Segre je na zabavu pozvao bliske prijatelje i članove porodica, a onda izveo nešto što je sve ostavilo u šoku, prenosi Index.hr.

– Želim Cristini dati slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, advokata, do kojeg joj je očito stalo više nego do mene. Draga Cristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam i da si prije njega imala vezu s mojim poznanikom – rekao je Massimo umjesto ljubavnih zavjeta.

Zatim je počeo pokazivati fotografije svoje nesuđene supruge s drugim muškarcima.

– Nemojte misliti da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno – zaključio je ovaj 64-godišnjak.

Nesuđenoj ženi je poručio da povede ljubavnika na Mikonos, gdje su trebali ići zajedno, jer je putovanje već plaćeno.

Snimka s ovih neobičnih zaruka brzo je postala viralna, a Christina je čak dobila prijetnje smrću. Za Times je otkrila da će bivšeg partnera tužiti zbog narušavanja ugleda. Naime, uvjerena je da je on organizirao snimanje događaja, što Massimo negira. U isto vrijeme on bivšu partnericu optužuje i za krađu finansijskih sredstava jer je i direktorica nekoliko njegovih kompanija.

POGLEDAJ VIDEO!

Izvor: Avaz