Bill je ‘bio mrtav’ 14 minuta, a onda je uslijedio niz čuda.

Bill Morgan postao je poznat u Australiji nakon što je doživio čudo. Naime, Bill je 2008. godine pretrpio automobilsku nesreću, a potom je imao alergijsku reakciju na lijek te mu je stalo srce. Hitna pomoć i policija proglasili su ga mrtvim na licu mjesta, mrtvozornik se složio s njima, a njegovo tijelo je poslano u mrtvačnicu.

Međutim, nakon 14 minuta, Bill je neočekivano pokazao znakove života, što ga je dovelo u kliničku smrt, ali se uskoro vratio u život. Bill se nakon 12 dana ustao iz kome te je na opće čuđenje svih bio potpuno zdrav, odnosno nije pretrpio nikakva oštećenja.

Čudo za čudom

Nakon ovog čuda, Bill je dobio drugu priliku u životu, koju je odlučio iskoristiti na najbolji mogući način. Postao je poznat po svojoj humanitarnoj aktivnosti, uključujući doniranje krvi i sudjelovanje u kampanjama za pomoć siromašnima i nezaposlenima.

Najsretniji čovjek na svijetu

No, Moragan se proslavio i na australskoj televiziji nakon što je osvojio automobil u kvizu na televiziji. S obzirom na to da je televizija znala njegovu priču, odlučili su snimiti prilog o njemu. U prilogu je Bill kupio lutrijski listić, a onda je uslijedilo novo čudo…

Bill je pred televizijskim kamerama osvojio novac na lutriji i, čini se, “zacementirao” svoj status najsretnijeg čovjeka na svijetu.(klik.hr)