Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića poslije 14 godina.

Međutim, kako prenosi Star, pjevačica i fudbaler su ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina.

Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu.

Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gdje je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog djece probaju da riješe nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa djecom i rekao joj je da bi bilo lijepo da i ona bude kući kako bi svi zajedno ručali kao porodica.

To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti”, priča izvor blizak porodici Tošić.“Duško je sada u Beogradu i sve više vremena provodi u vili na Dedinju koju su kupili prije tri godine od Piksija. Za sada je sve u najboljem redu, njihove kćerke su najsrećnije što su opet svi na okupu zajedno, a i Tošićeva sestra je zadovoljna jer je zaslužna za njihovo ponovno zbližavanje. Dule se maltene vratio u kuću i sada spava tamo”. završava izvor.

Osim toga, Karleuša se pojavila srećna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se osjeća kao slobodna žena ona je sa osmijehom na licu rekla: “Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena.”.

.

.

..

.

Izvor: Star