Kadrovi slapova u Martin Brodu i dvorca na Ostrožcu krase spot Haruna Mehmedagića

abc.ba
Bosanskohercegovački pjevač iz Breze Harun Mehmedagić objavio je novi videospot za pjesmu „A ti idi drugome“. Spot je sniman tri dana na lokacijama u Martin Brodu u Nacionalnom parku Una i prelijepoj tvrđavi Ostrožac u Cazinu. Scenarij spota napisao je Muhamed Berbić, a režiju potpisuje Nisvet Porić.

„Kroz unikatne kadrove rijeke Une i nacionalnog parka, kao i tvrđave Ostrožac, htjeli smo u najljepšem svjetlu prezentirati ljepote Krajine i ono čime se svi ponosimo. Zahvaljujem se Harunu na ustupljenom povjerenju i cijeloj ekipi na odličnoj saradnji. Vjerujemo da smo napravili lijepu ekranizaciju ove balade“, kazao je Porić.

Muziku i tekst za ovu baladu napisao je Ljubinko Tanasić, dok je aranžman radio Kenan Fejzić. Prema riječima autora, pjesma je priča o nesretnoj ljubavi.

„Drago mi je da smo završili spot i da smo napravili jednu finu priču koja će, nadam se, doprijeti do naših slušalaca i gledalaca. Želim se zahvaliti svima koji su učestvovali u ovom projektu jer su svi dali svoj maksimum i hvala im na tome“, rekao je Mehmedagić. 

Nakon pjesama “Loše nam se piše“, “Vodi me do neba“ i “Samo bih s tobom“, perspektivni pjevač iz Breze Harun Mehmedagić snimio je i četvrtu pjesmu „A ti idi drugome“, za koju je objavio i ovaj videospot. Uživajte!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...