Punih 25 godina Hose Antonio živeo je na ulicama Majorke, objavio je portal “Virealno.com”.

Naizgled neugledni beskućnik, danas je internet senzacija, i to zahvaljujući lokalnom frizeru koji ga je transformisao u pravog holivudskog zavodnika.Hose Antonio (55), bivši električar, dobro je poznat u gradu.

Više od dve decenije živi na ulicama Palma de Majorke gde je završio nakon što je oboleo od depresije.

– Jednostavno sam izgubio kontrolu nad životom zbog depresije. Ostao sam bez krova nad glavom, nemam apsolutno ništa – rekao je Antonio.

Kako je živeo na ulici, godinama se nije ni brijao ni šišao, sve dok vlasnik lokalnog frizerskog salona “La Salvajeria” nije odlučio da ga o svom trošku ošiša i sredi.

Neobičan poklon bio je ujedno i način da vlasnik salona proslavi treću godišnjicu rada, a transformaciju, korak po korak, zabeležio je kamerom i objavio video na Fejsbuku.

Antonio danas tako dobro izgleda da je gotovo neprepoznatljiv. I njemu samom promena je bila tako velika i emotivna da je zaplakao.Tu nije kraj njegovoj sreći. Čovek koji je živeo na ulici i zarađivao tako što je pomagao ljudima na neregistrovanom parkingu da pronađu mesto za parking (od čega je mogao da skupi tek za hranu) sad ima i svoj stan.

U pomoć mju je pritekla jedna loklana firma, koja mu je ponudila finansijsku pomoć, što mu je omogućilo da posle više od dve decenije, ponovo ima krov nad glavom.

– Ovo nije bila samo promena izgleda, ovo je promenilo moj život. Sve što sada želim sada je da pronađem novi posao – kaže Hose Antonio.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: