Na sinoć održanoj skupštini NK Jedinstva svi članovi skupštine, na čelu sa predsjednikom skupštine su dali ostavke iz moralnih razloga. Nova skupština zakazana je za srijedu (20. 07. 2016.) u 17h gdje će se birati nova skupština i predsjednik.

Prisustvo i pravo glasa kao i pravo da bude biran imaju svi građani grada Bihaća, pa je ovo prilika da svi oni koji su nezadovoljni radom sadašnje skupštine i uprave kluba, daju svoj glas za nove članove skupštine koja će nakon toga imenovati upravu kluba.

Skupština će se održati 20. 07. 2016. godine sa početkom u 17h u Muzeju AVNOJ-a.

Ovim putem pozivamo sve Vas da prisustvujete izbornoj skupštini NK Jedinstva i budete dio vemo važne odluke za klub iz grada na Uni.

– Raspuštanje skupštine Jedinstva koje se desilo sinoć je pobjeda svih građana grada Bihaća. Jedinstvo je osnovala radnička klasa, velikani iz naroda i vrijeme je došlo, kad je brod potonuo, kad su svi okrenuli leđa klubu, kad su ostali samo juniori i kadeti, da se ”dijete grada” vrati građanima, da izađe iz ralja politike i da se više nikad ne vrati u te ruke, pa i po cijenu ispadanja u kantonalnu ligu. Idemo dalje još nije gotovo, bitku smo dobili ali tek sad slijedi jos veća borba da se konačno iščisti sve i da ne pogriješimo i da nam je ovo lekcija za budućnost koja nas uči kako ne treba. Ljudi aktivirajte se sad ako niste do sad, Jedinstvu ste potrebni! Jedan član – jedan glas našem klubu je spas, poručuju iz Sile Nebeske.

/abc