Pjevač se, dok su bili ispred kuće, nije pojavljivao, a roletne su bile spuštene.

Ekipa Kurira otišla je o beogradsko naselje Senjak dan nakon drame u kući Harisa Džinovića. Ispred kuće su zatekli jedno od vozila u vlasništvu Harisa Džinovića, a u dvorištu porodičnog psa.

Pjevač se, dok su bili ispred kuće, nije pojavljivao, a roletne su bile spuštene. Kako saznaje Kurir od komšije koji nije htio da se fotografiše, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

– Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vrijeme je pričala s nekim telefonom. Poslije nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam cijelu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vrijeme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletila, bila je bijesna i opet je s nekim pričala telefonom. Poslije toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti – rekao je komšija koji za Harisa ima samo riječi hvale:

– Haris je dobar čovjek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi – kazao je komšija sa Senjaka.

Podsjetimo, pjevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije željela da napusti vilu na Senjaku. On je rekao da nije bio u kući kada je Melina došla.

(avaz.ba)