Iako su se u danima pred veliko finale „Zvezda Granda“ širile spekulacije da su pobjednica Šejla Zonić i šesta Đula Drini velike suparnice, one su sada odlučile stati na kraj pričama koje kruže pretežno na društvenim mrežama.

Tijekom natjecanja obje su za Grand isticale da se poštuju, cijene, ali i privatno druže, dok su neki ipak pomislili da je situacija drugačija.

Ekipa Granda sada je došla u posjed fotografije nastale upravo u noći velikog finala, na kojoj se vidi da su pjevačice zagrljene i nasmijane.

Ovim gestom još jednom su zaustavile spekulacije i potvrdile da između njih nema rivalstva niti loših odnosa.

Podsjetimo, Đula je nakon ispadanja u finalu za Grand rekla da joj je upravo Šejla favorit za pobjedu i da joj želi svu sreću u nastavku finala.

„Super, ja sam prezadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će pobjednik biti iz Bosne. Svaka sreća Šejli i neka bude najbolja,“ rekla je Đula za Grand u noći finala.

Podsjetimo, odmah nakon proglašenja, Šejla se oglasila za Grand i otkrila kako se osjeća nakon pobjede u „Zvezdama Granda“.

„Zbunjena sam, puno je emocija trenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se sve malo slegne, ali sam presretna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje obitelji i svih onih koji su glasali za mene,“ rekla je Šejla Zonić sa suzama u očima u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

(nova.rs)