Prodavačica mandarina i novopečena hrvatska starleta objavila je dva nova selfija na kojima je očito da je više puta posjetila plastičnog hirurga.

Kristina Mandarina našla se na meti napada zbog novih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Prodavačica mandarina i novopečena hrvatska starleta objavila je dva nova selfija na kojima je očito da je više puta posjetila plastičnog hirurga i da sada izgleda potpuno drugačije nego kad smo je upoznali. Kristina koristi i Face App, aplikaciju koja uljepšava lice i koju obožavaju mnoge instagramuše.Njezina promjena izgleda jako je naljutila ekipu na Instagramu koja ide toliko daleko da je zbog operacija i vrijeđa.

„Dohvatila si se para i prepumpala usta”, “Užasno, ne sličiš na sebe”, “Moj bože, što si ti od sebe napravila”, samo su neki od komentara koje je dobila ispod nove slike.

Kristina Mandarina pokazala prsten, ali ne i dečka


Najpoznatija prodavačica voća, Kristina Penava (21) poznatija kao Kristina Mandarina zaintrigirala je brojne pratioce novom fotografijom na kojoj u prvi plan stavlja prsten.

– Prsten ne znači ništa sve dok nisi s osobom koju voliš – napisala je Kristina.

Pratioci su se nakon njene objave složili kako se prodavačica napokon skrasila, a mladoj Kristini neki su i čestitali na zarukama.Nedavno je učestvovala u rijalitiju “Farma”, a otkrila je kako joj najviše nedostaje dečko.

– Jako mi je teško jer sam sama. Jedva čekam da izađem jer mi nedostaje moj dečko, ali borbu neću predati tako lako – rekla je Kristina.

No želja joj se brzo ostvarila, a nakon dvoboja, starleta je napustila šou.

Inače, kada je Mandarina ušla na “Farmu”, ostali takmičari su mislili kako neće ništa raditi jer je stigla našminkana i sređena, ali ona se odmah uhvatila polja, krave i ostalih poslova te im dokazala da nije onakva kakvom su je smatrali.– Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta šoa. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali – rekla nam je nedavno Kristina pa dodala:

– Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom – dodala je za kraj.

(avaz.ba)