Laser d.o.o. Bihać može se pohvaliti još jednim novim ekskluzivnim projektom , radi se o opremanju hotela i bungalova u Nacionalnom parku Una, na Štrbačkom buku.

Nakon skoro dva desetljeća uspješnog djelovanja u ovoj branši, možemo se pohvaliti da smo vodeći proizvođač pločastog namještaja u regiji Balkana. Glavni pokretač kompanije je odlučnost tima mladih stručnjaka koji su uveli inovativne načine poslovanja. Kao rezultat toga, Laser d.o.o. je obuhvatio značajan dio regionalnog tržišta u samoj industriji i pozicionirao se na sami vrh hijerarhije gdje je kvaliteta proizvoda najvažnija. Uslijed svega gore navednog dobili smo i još jedan novi projekat koji ćemo realizirati i na koji smo jako ponosni.

Radi se o opremanju kompletnog interijera hotela i bungalova  ”Kamp”  na Štrbačkom buku, čija izgradnja treba početi krajem tekuće godine.

Tim povodom je danas u Bihaću upriličeno potpisivanje ugovora između s investitora iz Njemačke i Mirnesa Jusufagića, šefa izložbenog salona Laser d.o.o. Bihać.

” Ovim povodom se zahvaljujem što su investitori iz Njemačke prepoznali naš trud, rad i prije svega naš kvalitet na koji smo jako ponosni. Želim isto tako da se zahvalim na ukazanom povjerenju, te što su upravo nas odabrali za ovako važan projekat za naš grad, Nacionalni park Una i kompletan kanton. Siguran sam da će ovaj projekat, odnosno izgradnja hotela i bungalova ”Kamp” znatno doprinijeti općem ekonomskom i društvenom razvoju ove regije.” – rekao je Mirnes za medije.

 

/BISCANI.NET