BELGIJSKI tiktoker David Baerten postao je viralan nakon što je lažirao svoju smrt, a zatim je na vlastiti sprovod došao helikopterom kako bi saznao kome je istinski stalo do njega i naučio obitelj lekciju.

Ovaj 45-godišnjak, njegova supruga i djeca odlučili su lažirati njegovu smrt kako bi saznali što rodbina i prijatelji zaista misle o njemu. Jedno od njegove djece je čak na društvenim mrežama objavilo da je preminuo uz emotivnu poruku.

“Počivaj u miru, tata. Nikad neću prestati misliti na tebe. Zašto je život tako nepošten? Zašto? Trebao si postati djed i pred tobom je bio cijeli život. Volim te! Volim te! Nikada te nećemo zaboraviti”, pisalo je u objavi.

“Htio sam im dati životnu lekciju”

Na sprovod je stigao velik broj članova obitelji i prijatelja. Na videima koje su na TikToku podijelili nazočni na ceremoniji, vidi se kako ožalošćeni gledaju kako helikopter slijeće u polje i otvaraju se vrata.

Zatim Baerten izlazi iz letjelice u pratnji snimatelja. Neki su članovi obitelji i prijatelji potrčali prema njemu i grlili ga ne skrivajući emocije, dok su drugi bili zbunjeni. Mnogi korisnici na društvenim mrežama komentirali su kako je okrutno ovo što je učinio.

On je kasnije u showu Touche Pas a Mon Poste otkrio da je bio povrijeđen jer ga članovi obitelji nikad nigdje ne pozivaju i podcjenjuju. “Htio sam im dati životnu lekciju i pokazati da ne treba čekati da neko umre kako bi ga se sjetio”, istaknuo je.

Dodao je kako je na njegov lažni sprovod došla samo polovica rodbine. “Sad znam kome je stvarno stalo do mene.” Na kraju je zaključio da mu je ipak bilo žao zbog pranka kad je vidio bliske ljude kako plaču.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut

(index.hr)