Murphy je pozvao dobrovoljku na pozornicu broda za krstarenje kako bi zajedno izveli trik.

Mađioničar je napadnut tijekom nastupa kada je muškarac iz publike nasrnuo na njega nakon što se činilo da je intiman s njegovom partnericom.

Australskog mađioničara Bena Murphyja napao je član publike tijekom nastupa na Royal Caribbean's Quantum prošli tjedan (1. ožujka).

Dok je publika navijala zbog trika – jasno je da nekome to nije bilo nimalo drago.

Murphy je pozvao dobrovoljku na pozornicu broda za krstarenje kako bi zajedno izveli trik.

Mađioničar se može vidjeti na samo nekoliko milimetara od žene dok su oboje okrenuti jedno prema drugom s igraćom kartom među usnama.

Međutim, suprug žene na pozornici protumači je to krivo i nasrnuo je na mađioničara.

Video je viralan

Snimke incidenta od tada kruže društvenim mrežama, a sam Murphy postavlja niz objava o napadu na svoje Instagram i TikTok račune.

U videu na TikToku, koji je od tada skupio preko sedam milijuna pregleda, Murphy je sa svojim obožavateljima podijelio bizaran susret.

Mađioničar i iluzionist od tada je tvrdio da su mu se za izjavu obratili tek tjedan dana nakon što se napad dogodio.

Murphyju je navodno rečeno da je do odgode došlo zbog nedostatka svjedoka – usprkos snimkama s gomile s večeri koje prikazuju, čini se, rasprodanu predstavu.

@thebenmurphy_ My assault onboard. Entertainment, comedy, and magic are NOT contact sports. This guest should not have been allowed to enjoy the rest of his cruise. #assault #magician #magic #comedianattacked #violence #cruiseship #cruise #magic #comedian #comedy #domesticviolence #insecure #toxicmasculinity ♬ original sound – The Ben Murphy(klik.hr)