U srcu Londona, prije 35 godina, Niki Weedon ostavljena je na stepenicama londonske kule. Bio je travanj 1987. godine kada ju je prolaznik predao policijskoj postaji. Srećom, brigu o njoj preuzela je ljubazna porodica koja ju je posvojila, pružajući joj sretno djetinjstvo.

Niki, sada 35-godišnjakinja iz Chigwella u Essexu, oduvijek je osjećala želju da sazna svoj pravi identitet. Godinama je tražila odgovore, a pomoć je potražila u timu TV serijala “Davno izgubljena obitelj”. Zahvaljujući DNK testiranju, otkriveno je da potječe iz Škotske i Nigerije.

U jednom emotivnom trenutku, Niki je prvi put susrela svoje četvero punoljetne braće i sestre. S obzirom na svoje porijeklo, istraživači su pronašli i njezine pokojne roditelje. Troje braće i sestara su stariji od Niki, dok je jedno dijete mlađe od nje. Ovaj neočekivani susret donio je suze, radost i osjećaj cjelovitosti dugogodišnjoj potrazi za vlastitim korijenima.

U duboko emotivnom iskazu, Niki Weedon, koja je pronađena napuštena kao beba, otkrila je tragičnu pozadinu svoje priče. Prema objašnjenju koje su braća i sestre podijelili, njihova majka je patila od depresije nakon gubitka dvoje djece u ranom djetinjstvu i niza pobačaja. U isto vrijeme, otac je bio dijagnosticiran sa šizofrenijom upravo u razdoblju kad je Niki rođena.

Pretpostavlja se da je Nikina biološka majka, suočena s teškoćama i bolima, napustila svoju kćerku s nadom da će je netko pronaći i brinuti o njoj. Emotivni susret braće i sestara, koji su se prvi put sastali, emitiran je u najnovijoj epizodi programa “Davno izgubljena obitelj”. Niki je podijelila osjećaje tuge i nesigurnosti, posebno naglašavajući bol kada vidi znak pitanja uz datum njezina rođenja na bolničkoj oznaci.

Njene riječi odražavaju duboku emocionalnu bol i poteškoće koje nosi, istovremeno pokušavajući razumjeti okolnosti koje su dovele do njezinog napuštanja i osjećaja napuštenosti.

Emotivan Susret s Policajcem i Potraga za Braćom i Sestrama

Nakon godina potrage za vlastitim korijenima, Niki Weedon doživjela je emotivan susret s policajcem koji je bio na dužnosti kada je kao beba pronađena ispred policijske postaje. Niki je dijelila osjećaje sa svojim imenjakom policajcem, prisjećajući se trenutka kada je pronađena, gotovo pred samim vratima policijske postaje.

“Sjećam se da si pronađena baš ispred policijske postaje. Stalno sam mislio tijekom godina da je upravo bilo suđeno da budeš pronađena”, rekao je policajac Niki.

Niki se također sastala s istraživačima koji su koristili DNK testiranje kako bi pronašli njezinu biološku obitelj. Nažalost, otkrili su da je njezina rođena majka preminula 2008. godine u 50. godini života, dok je otac preminuo u dobi od 35 godina. Unatoč tužnom ishodu, susret s braćom i sestrama pružio je Niki odgovore i spajanje s dijelom obitelji koju nije poznavala tijekom većeg dijela svog života.