Malog Lucu su liječnici poslali iz bolnice kući da umre, no čudo je da je još živ. Pročitajte u nastavku tešku priču ove obitelji.

Novopočenoj majci iz Velike Britanije su liječnici nakon porođaja prvo rekli da nema o čemu brinuti, a onda joj je rekli da je njenom sinu ostalo nekoliko mjeseci života.

Rebecca Parks (27) je napustila posao u vrtiću da bi se posvetila malom Luci i njegovom starijem bratu Zecu kada je počela karantena u njenoj zemlji.

Ona i njen partner Paul Evans (36) prošli su kroz pakao u kojem se većina roditelja nikada nije našla, ali oni se unatoč mračnoj prognozi nastavljaju boriti.

Unatoč tome što su Lucu prije dvije godine liječnici otpisali zbog raka u četvrtom stadiju, mališan prkosi prognozama i nastavlja se oporavljati. Upravo je krenuo u vrtić. Sada kada biste ga pogledali jednostavno ne biste znali kroz što je prošao i da se i dalje svakodnevno bori za život – kazala je Rebecca za Wales Online.

Muke su počele kad su roditelji primijetili da Luca, tada star svega pet tjedana, ne može micati lijevu ruku.

– Nije je mogao ni podići, bila je tako slaba. U našoj bolnici dijagnosticirana mu je Erbova paraliza. Rekli su mi da nema razloga za brigu i da će ga za četiri mjeseca u Leedsu pregledati specijalist koji se bavi tim slučajevima – ispričala je majka.

Ostatak teksta pročitajte u nastavku:

Malog dječaka su liječnici poslali kući da umre, no on je živo čudo