Većina mladunčadi životinja je jako slatka, osim možda pauka i zmija. U kategoriju predivnih beba životinja spadaju i maleni poniji.

Objavljena je snimka minijaturnog konja (bebe ponija) koji je toliko sladak da je otopio srca ljudi diljem svijeta. Nitko ne može poreći da je riječ o nečemu zaista posebnom.

Na snimci se može vidjeti maleni poni kako vija čovjeka. Muškarac prvo pokušava pobjeći, a beba prihvaća izazov te ga počinje vijati. Muškarac svako malo staje kako bi ga beba imala priliku sustići.

Žena koja je snimila taj divan prizor objasnila je da je taj poni star samo tri dana. U snimku je ušetala i majka bebe ponija koja je došla provjeriti je li njezina beba na sigurnom. Nakon toga je muškarac podragao bebu i ponovno potrčao, a poni je krenuo za njim.

Muškarac je tada stao, a beba mu je protrčala između nogu. Nakon toga je mama bebe ponija prišla kao ga želi pohvaliti svoje mladunče jer trči kao da je veliko.

Naravno, ta je snimka postala jako velik hit na internetu.

Isti je dan učitan još jedna divna snimka. Na njoj su mama i beba poni te izlaze iz štale. Najprije je beba pokraj mame, ali tada je potrčala kako bi se igrala vani. Nakon toga je ponovno potrčala za muškarcem (s prve snimke) za kojeg se očito jako vezala.

Beba se tada malo zapetljala u ogradu te je time dokazala da zapravo može biti još i slađa.

Na svu sreću, muškarac joj je pomogao da se izbavi iz ograde kako bi se još malo igrali. Pogledajte snimku i pripremite se za topljenje.Izvor: novizivot