– Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, ispričala je.

Mlada zagrebačka frizerka je uhićena zbog prostitucije nakon što je sama pozvala policiju jer joj je netko ukrao novac, javlja Danica.hr.

Policija je brzo pronašla njezin novac, no otkrili su i da se atraktivna 22-godišnjakinja bacila prostitucijom. Te je usluge pružala u jednom unajmljenom zagrebačkom stanu. Klijente je dobivala uz pomoć raznih web stranica, između ostalog i na stranicama ljubavni-oglasnik.net i oglasnik.hr.

Na sudu je sve priznala, no rekla je da se uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su te večeri bili kod nje u stanu.

– Ja sam pozvala policiju jer sam mislila da su mi novci koje sam zaradila tijekom sezone na moru bili ukradeni, a te novce sam čuvala kako bih imala za svoje uzdržavanje i pomoć roditeljima. Radila sam u sezoni kao sobarica. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila. Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti, ispričala je na sudu.

Proglašena je krivom i osuđena na 100 eura kazne, no od kazne je oduzeto 80 eura jer je dva dana bila u policijskom pritvoru, prenosi Danica.hr. Sutkinja je presudila i da joj se 625 eura, zbog kojih je policiju i zvala, vrate, jer nema dokaza da je taj novac zarađen seksualnim uslugama.

(jutarnji.hr)