Muzej AVNOJ-a ponovo je bio svjedok velikog zasjedanja

media-marketing.com

KREATIVNA REPUBLIKA: VELIKA IMENA REGIONALNE KOMUNIKACIJSKE INDUSTRIJE OSTAVILA DUBOK TRAG U BIHAĆU

Dvodnevna konferencija je prisutnima pružila izvrsnu priliku da čuju predavanja na razne teme kada je u pitanju kreativna industrija i marketing, a pokušati izdvojiti nekog od predavača, u odnosu na druge, je apsolutno nemoguće. Njihova autentičnost i individualnost koju nose sa sobom zadržali su pažnju gostiju od početka do kraja pa su oba dana predavanja dali svim prisutnima lekcije iz kojih su prije svega naučili nešto i doveli ih do zaključaka koji im svakako mogu pomoći u biznisu i životu generalno.

„Ovi osmjesi sve govore. Čestitke na kraju, zagrljaji i tuga što je sve gotovo mi dovoljno govore o uspjehu ovogodišnje konferencije. Izuzetno sam sretan što su svi ovi ljudi došli u naš grad i što smo jedni drugima mogli prenijeti dio iskustva i znanja u svojim poljima,“ rekao je domaćin konferencije Nermin Nino Kasupović.

Prvog dana korisnicima su o svojim iskustvima su pričali Vesna BeganovićDarko BosnarBoris Kovaček i Branimir Brkljač koji su prenijeli dijelove svojih životnih priča, projekata na kojima su radili, kako voditi projekte i kako uspjeti s njima. Šlag na torti prvog dana bio je panel „Autentičnost u biznisu“ na kojem su govorile uspješne dame Sanda MešinovićMilena MijatovićDijana Tepšić i Vesna Beganović.

Drugi dan je počeo nešto sporije, većinom radi Disko Republika after party-a nakon prvog dana, ali odlična predavanja Mahera Al-OstaBorisa Šurije i Ismira Omeragićakoji su, svaki na svoj način, govorili o tehnologiji u industriji marketinga. Dan je začinio Ivan Stanković sa svojom životnom pričom i veoma poučnom i motivirajućom prezentacijom. Ljepši spol je opet bio šlag na torti i drugog dana. Kristina Ercegović je u svom Business Cafeu ponovo na pozornicu vratila Baneta BrkljačaSlavimira Stojanovića i Ivana Stankovića i svojim zanimljivim pitanjima probudila dodatne emocije koje su uljepšale sami kraj konferencije.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...