Nakon spektakla u Bihaću Boky Junio se bori sa ARCHIL GOGILASHVILI

kus.ba
Nakon Bihaćkog spektakla u kojem je Boky Junior upisao drugu borbu u MMA vrijeme je da ukrsti rukavice ali ovaj put u boksu sa ARCHIL GOGILASHVILI, Gruzijcem koji ulazi u svoju 10 profi borbu sa omjerom 4 pobjede i 5 poraza.

Nakon spektakla u Bihaću, u kojem je Boky Junior upisao drugu borbu u MMA, vrijeme je da ukrsti rukavice ali ovaj put u boksu sa ARCHIL GOGILASHVILI, Gruzijcem koji ulazi u svoju 10 profi borbu sa omjerom 4 pobjede i 5 poraza.

Boky Junior se nalazi već dvije sedmice sa timom u Istanbulu na zavrsnim pripremama za ovaj subotnji okršaj. Iz tima Bokija Juniora smo dobili info da se on dobro osjeća nakon povrede te da je spreman za novi izazov.

Ovaj je meč je uvod Bokija Juniora za napad na wbc titulu u skorijem periodu. Borba se odrzava 23.12.2017 god u Istambulu sa pocetkom u 21 sat.

Meč čete moći pratiti direktno na glavnoj sportskoj televiziji u t+Turskoj na tv kanalu 8,5. Bokiju treba još samo jedna pobjeda za pregovore i u pregovorima je za napad na tituli WBC prvaka.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...