Neki od najpopularnijih videa su plesovi tate i kćerke, da li je to za njen 16. rođendan ili na vjenčanju. U videu ispod, imamo ples tate i kćerke za njen 13. rođendan (što je kod Jevreja prelazak od djeteta u odraslu osobu).

Tata, Jonathan i Danielle (13) su oduševili rodbinu i prijatelje kada su ih iznenadili nečim što je izgledalo kao tipični lagani ples. Počeli su ga uz pjesmu “Daddy’s Little Girl”, Michael Bublea.

Svi su uživali gledajući ih, Danielle je bila u prelijepoj roze haljini okružena ljudima koje voli kada je pjesma promijenjena u pjesmu Keshae, “Tik Tok”, što je izazvalo aplauz i ovacije. Plesali su svoju koreografiju, a onda su se počeli uvijati, što je izazvalo još više ovacija.

Potom se pjesma promijeni u pjesmu 50 Centa, “In Da Club” i “Party Rock Anthem”, LMFAO. (Iako je ova stvar sa plesom postala dosta uobičajena, uvijek nas ponovo iznenadi, zar ne?)

DJ je potpicao publiku da plješće uz ritam muzike, a svi su to pratili, uključujući Jonathana i Danielle.

Nakon njihovog hip-hop plesa, opet se vraćaju na pjesmu “Daddy’s Little Girl”. Prijatelji i porodica im daju veliki aplauz.

Ako i vi želite da vidite ovaj nevjerovatni ples, pogledajte video ispod: