Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji “Radio Milena”, nakon čega ju je on tužio, o čemu je “Blic” ekskluzivno pisao.

Naime, kako je “Blic” pisao, Branislav potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za “povredu časti i ugleda”, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Branislav trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Anđelu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem. Milena je u svom obraćanju navela da ne postoji mlada glumica koja nije imala iskustvo sa “seksualnim uznemiravanjem” kada je rad sa Branislavom u pitanju.

  • Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato – napisala je Milena na svom Instagramu.
  • Ćerka Dragana Gagija Jovanovića potvrdila nam je da je Lečić protiv nje podneo tužbu.

    “Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale”, rekla je za „Blic“ glumica, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

  • pulsonline.rs