Nakon što joj poslije 6 godina staranja o suprugu koji je doživeo šlog on konačno počeo da se osjeća bolje, Barb je odlučila da je vrijeme da više ne izgleda toliko umorno.

Barb je dokaz da je ženi potrebno samo malo da bi izgledala i što je još važnije, da bi se osjećala mnogo bolje! Majka joj je stalno govorila da izgleda umorno, što i jeste bila istina. Nakon što joj je prije 6 godina suprug doživeo šlog i nije mogao sam da brine o sebi, Barb je preuzela na sebe da se stara o njemu i cijeli život je podredila njemu.

Nakon svih tih godina, odlučila je da uradi nešto i za sebe i da joj je potreban novi izgled.

“Za početak, volela bih da ne izgledam kao da sam uvijek umorna. Moj suprug se mnogo bolje osjeća, tako da je došao red i na mene da se osjećam bolje”, rekla je Barb, koja je nakon samo nekoliko malih “intervencija” izgledala potpuno drugačije – podmlađeno, svježe i srećno. Ofarbana i isfenirana frizura, malo šminke i ona je postala potpuno nova žena!

“Oduševljena sam, imam mnogo više energije samo gledajući se u ogledalu. Ne izgledam umorno. Jedva čekam da odem kući i da pokažem novi izgled porodici. I moj muž će se oduševiti i znam da če biti baš uzbuđen zbog mene”, rekla je Barb ne skidajući osmjeh sa lica.Izvor: stil.kurir.rs