Kirill Tereshin, poznat kao Ruki Bazuki na društvenim medijima, morao je proći kroz nekoliko postupaka kako bi mu veliki čvorići želea bili kirurški odstranjeni.

Popeye More, mornarov crtež, jedan je od najprepoznatljivijih crtanih filmova koji je voljen od strane djece kroz generacije. Ako ste ikada gledali Popeyea, vjerojatno ste upoznati s njegovom nadljudskom snagom i ogromnim podlakticama.
Dok crtaćki lik svoju izuzetnu snagu crpi iz špinata, jedan čovjek poznat kao “Ruski Popeye” ubrizgao je petrolej u svoje ruke kako bi povećao svoje bicepse.

Kirill Tereshin, poznat kao Ruki Bazuki na društvenim medijima, navodno je ubrizgao oko tri litre petroleja u svoje ruke, što mu je uzrokovalo ozbiljne probleme i moglo je biti opasno po život. Morao je proći kroz nekoliko postupaka kako bi velike kvrge petroleja bile kirurški uklonjene, jer bi mu nabrekli bicepsi morali biti amputirani ako se tvar ne bi uklonila.Čak i nakon više operacija tijekom godina kako bi se izvadio žele i mrtvo mišićno tkivo, njegove ruke i dalje izgledaju izrazito velike. Tereshinov Instagram profil obiluje slikama na kojima pokazuje svoje nabrekle ruke koje ostavljaju ljude zapanjenima.