Ova priča počinje strašno – sa nečim kroz šta nijedno dijete ne treba proći, sa najvećom patnjom.

Djevojčica pod kodnim imenom ”Jennifer” je imala samo 10 godina kada su počele njene noćne more.

Bila je sretna, hrabra i slatka djevojčica čija se majka preudala i upravo taj splet okolnosti je bio koban za nju.

Njen očuh ju je naime počeo tući, seksualno napastvovati, a potom i silovati.Shodno tome, djevojčici su se počeli nizati i drugi problemi, danima nije jela, nije mogla spavati i bila je konstantno preplašena.

”To su bili najgori dani mog života” izjavila je Jennifer.Odlučila je progovoriti o tome i ne skrivati više svoju mračnu tajnu.

Sa 12 godina je priznala majci šta joj očuh radi, a ona je odmah obavijestila policiju o tome.

Nažalost, slučaj je na sud mogao doći tek za 3 godine…

On je odmah uhapšen, no Jennifer i dalje sa svojom porodicom nije mogla biti mirna.

Imala je suicidne misli, patila od nesanice, osjećala se slabo i stalno se psihički i fizički spremala na borbu sa zlostavljačem.Nije se smjela tuširati dok ne bi provjerila da su sva vrata i prozori zatvoreni.

U tom periodu života je srela motoristu po imenu Tombstone.On je naime bio član jedne grupe motorista koji se bore za prava zlostavljane djece.

Njihova uloga je da štite porodice koje su prošle ovakve vrste tortura. Za prijavljene slučajeve, oni dolaze u roku od 24 sata te čuvaju njihove kuće.U prisustvu ogormnih i bradati motorista, Jennifer se više nije osjećala nesigurno već naprotiv.

Ni dan danas, dok njen očuh već služi dugu zatvorsku kaznu, njeni prijatelji je ne napuštaju. Postali su kao porodica i to za sva vremena.

Zahvaljući njima je okrenula novo poglavlje u životu, i uspješno se oporavlja.

Danas radi i studira i vjerujemo da je pred njom svijetla budućnost.U nastavku pogledajte detalje njene životne priče:(virealno.com)